Overnachten in een wellness hotel

Als u vaker bij ons bent geweest, weet u hoe heerlijk ontspannen u naar huis gaat na een dagje wellness. Met een saunabezoek met overnachting in een van de hotels in de buurt van ons sauna en wellnessresort kunt u dit ontspannen gevoel nog wat langer vasthouden. Bekijk hieronder de wellness hotels in de buurt van SpaSense, kies uw favoriet en maak van uw wellness bezoek een heerlijk ontspannen uitje van een paar dagen. 


Hotel Nijver

Hotel Nijver

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Hotel Nijver. Hotel Nijver is een sfeervol boutique hotel. Bij Hotel Nijver willen wij u laten proeven van de sfeer en het rijke verleden van de textielindustrie van Geldrop en omgeving. De kamers zijn geheel gethematiseerd naar deze rijke historie.

3 km

8 minuten rijden

Meer informatie
Landgoed Kapellerput

Landgoed Kapellerput

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Landgoed Kapellerput. Kapellerput is prachtig gelegen op een 25 hectare landgoed. Een bijzondere plek. Omringd door kleurrijke kunst en eigentijdse design, in een prachtige bos- en waterrijke omgeving geniet je van rust, ruimte, fraaie architectuur, culinaire verrassingen en persoonlijke gastvrijheid.

7 km

10 minuten rijden

Meer informatie
Hotel Glow

Hotel Glow

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Hotel Glow. Hotel Glow is een charmant en eigentijds boutique hotel in het stralende hart van Eindhoven met 40 zeer compleet uitgeruste en moderne hotelkamers. Het hotel ligt in het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met de auto of middels openbaar vervoer.

9 km

20 minuten rijden

Meer informatie