Samenwerken met SpaSense

Joint Promotions, acties voor klanten en lezersaanbiedingen


De wereld van wellness is voor veel consumenten een aantrekkelijke wereld met rust en luxe. Met een Dagje Wellness laden lichaam en geest weer op, omdat we weer even echt de tijd nemen voor onszelf. Niet zo gek dat steeds meer a-merken interessante samenwerkingen aangaan met SpaSense. Het is een waardevolle manier om uw klanten of personeel te bedanken, uw lezers te verwennen of om een interessante nieuwe doelgroep aan te spreken.

Kwaliteit delen & imago versterken
Wellnessresort SpaSense staat voor absolute kwaliteit en is de verrassing onder de wellnessresorts in Brabant. Wanneer u op eenzelfde klantgerichte wijze met uw bedrijf of organisatie aan goede kwaliteit werkt, is het goed om te kijken of er raakvlakken zijn die een samenwerking interessant maken. Op deze manier kunnen twee A-merken zich versterken richting een doelgroep die kwaliteit, goede service en innovativiteit waardeert. 

Diverse mogelijkheden om onze merken te versterken
Er zijn verschillende mogelijkheden voor zakelijke samenwerkingen met SpaSense. Afhankelijk van uw organisatie en de onderlinge wensen, creëren we een Joint Promotion, een barter, een speciaal bedrijfsarrangement, een lezersaanbieding of bijvoorbeeld een spaaractie. We hebben reeds veel ervaring en staan open voor nieuwe initiatieven en originele ideeën.

Interesse in een samenwerking met SpaSense? Stuur dan een e-mail naar onze collega’s van de Marketing afdeling.