Sauna rituelen


Wilt u uw dagje sauna bij SpaSense éctht compleet maken? Beleef één van onze ontspannende sauna rituelen. U kunt meerdere keren per dag genieten van een ontspannende opgieting of klankschaalsessie. Informeer tijdens uw dagje sauna naar de tijden!


Naast de reguliere saunarituelen worden er ook dagelijk geurenreizen aangeboden. Voor slechts €2,95 p.p. kunt u hier al aan deelnemen. Deze unieke belevenissen kunt u direct online reserveren.Rasul behandeling

Neem samen met andere gasten deel aan onze sfeervolle Rasul behandeling. In de speciale rasulruimte krijgt u een speciaal kruidenmengsel, de Rasul, die u op uw lichaam aanbrengt. Door de verwarmde bank en de prachtige ruimte komt u helemaal tot rust.


Opgietingen

Een opgieting is een aangenaam saunaritueel waarbij er water gemengd met speciale olie over de hete stenen van de sauna wordt gegoten. Hierdoor stijgt de gevoelstemperatuur in de sauna. De warme, vochtige lucht wordt met een handdoek of ander attribuut door de sauna verspreid. Dé ultieme saunabeleving!

Treatments® Opgietingen

Geïnspireerd door reizen naar verre landen en het verleden: onze TREATMETS® opgietingen. Waan je in een ver oord dankzij de heerlijke geuren en unieke, verloren gewaande rituelen.


Klankschalen

Een klankschaalsessie is een vorm van innerlijke massage. Tijdens een klankschaalsessie wordt er gebruik gemaakt van verschillende klankschalen en andere akoestische instrumenten. Het aanslaan hiervan heeft een uiterst rustgevende en soms zelfs therapeutische werking.