Abonnementen

Gaat u regelmatig naar SpaSense? Dan is een badenkaart of jaarkaart wellicht iets voor u. U heeft niet alleen euro's voordeel maar u geniet ook nog eens van aantrekkelijke kortingen op onze behandelingen en producten.

Badenkaart actie!

Gaat u regelmatig naar SpaSense? Dan is een badenkaart of jaarkaart wellicht iets voor u. U heeft niet alleen euro's voordeel, maar u geniet ook nog eens van aantrekkelijke kortingen op onze behandelingen en producten. Onze badenkaarten zijn nu extra voordelig, u ontvangt op de 5 badenkaart 1 extra gratis en op de 10 badenkaart 2 extra gratis. De actie is geldig voor de badenkaart en de avondbadenkaart. Deze actie is geldig t/m 19 november 2017 en te verkrijgen bij de receptie. 


5 badenkaart + 1 gratis*

Prijs
€ 125,-
Voorwaarden

10 badenkaart + 2 gratis*

Prijs
€ 245,-
Voorwaarden

Jaarkaart

Met een jaarkaart kunt u iedere dag genieten van een Dagje Wellness

Prijs
€ 995,-
Voorwaarden

5 avondbadenkaart + 1 gratis*

Geniet 5 keer van een avondje ontspanning

Prijs
€ 90,-
Voorwaarden

10 avondbadenkaart + 2 gratis*

Geniet 10 keer van een avondje ontspanning

Prijs
€ 175,-
Voorwaarden

10 ochtendbadenkaart + 2 gratis*

Geniet 12 keer van een ochtend ontspanning

Prijs
€ 140,-
Voorwaarden

Jaarkaart Actie

U betaalt eenmalig € 150,- waarna u een jaarkaart ontvangt. Op vertoon van deze jaarkaart betaalt u voor de dagentree geen € 30,50 maar slechts € 15,- per bezoek. De kaarten kunt u bestellen bij de receptie van SpaSense. U ontvangt de kaart na betaling. De kaart kan direct in gebruik genomen worden.

 

Bestellen

Interesse in een baden- en/of jaarkaart? De baden- en jaarkaarten zijn verkrijgbaar bij onze medewerkers van de receptie.