Over SpaSense

Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. Pure Ontspanning in een gemoedelijke en gastvrije thermen in Brabant.

Ontdek hoe heerlijk een Dagje Wellness is

Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. Een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen. SpaSense beschikt over zeven verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, een caldarium en een mintsauna met een extra verfrissende werking. Liefhebbers van opgietrituelen opgelet: de prachtige Kelosauna wordt geroemd om zijn heerlijke Löyly’s.

Waarom SpaSense?

  • Mooiste Kelosauna van Brabant
  • Brabantse gastvrijheid
  • Hoogwaardige keuken

Maakt u graag een hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met een beautybehandeling of een massage? Wij hebben diverse arrangementen.

Geniet van onze arrangementen

Gastronomisch genieten
Bij een dagje weg moet natuurlijk ook aan de innerlijke mens worden gedacht. In het restaurant is er ruime keus aan gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van verse, seizoensgebonden producten.

Nóg langer genieten
Combineer uw bezoek met een overnachting in een nabij gelegen hotel en geniet van een compleet wellness weekend. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden of informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar
SpaSense is prima bereikbaar: op slechts 20 minuten afstand van Eindhoven en Helmond. klik hier voor een routebeschrijving.