Over SpaSense

Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. Pure Ontspanning in een gemoedelijke en gastvrije thermen in Brabant.

Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. Een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen. SpaSense beschikt over zeven verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, een caldarium en een mintsauna met een extra verfrissende werking. Liefhebbers van opgietrituelen opgelet: de prachtige Kelosauna wordt geroemd om zijn heerlijke Löyly’s.  Het is dan ook elk eerste weekend van de maand extra genieten tijdens het opgietweekend.

Waarom SpaSense? 

  • Mooiste Kelosauna van Brabant
  • Ieder eerste weekend van de maand opgietweekend
  • Brabantse gastvrijheid
  • Hoogwaardige keuken 

Geniet van onze arrangementen
Maakt u graag een hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met een beautybehandeling of een massage? Wij hebben diverse arrangementen.

Gastronomisch genieten
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. In het restaurant is er ruime keus aan gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van verse, seizoensgebonden producten.

Nóg langer genieten
Combineer uw bezoek met een overnachting in een nabij gelegen hotel. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden of informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar
SpaSense is prima bereikbaar: centraal gelegen ten zuiden van Eindhoven. klik hier voor een routebeschrijving.