Adres en Route

Adres
SpaSense
Zwembadweg 7
5663 PL GeldropRoute

Vanaf Eindhoven

Neem de Professor Doctor Dorgelolaan en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Insulindelaan. Volg tot u linksaf kan naar de Geldropseweg. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Gijzenrooiseweg. Op de rotonde neemt u de eerste afslag naar het Emopad. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Laan van Tolkien. Vervolgens linksaf naar de Amroth en nog eens linksaf naar de Zwembadweg.

Vanaf Maastricht

Neem de A2 richting Eindhoven. Volg de A2 tot afrit 29 t/m 33. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Venlo. Neem vervolgens afslag 34 Geldrop. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Geldrop. Bij de tweede rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u een flauwe bocht naar links naar het Emopad. Sla linksaf naar Laan van Tolkien, nog eens linksaf naar Amroth en linksaf naar de Zwembadweg.

Vanaf Antwerpen

Volg de N184. Voeg in op de E19 richting Eindhoven. Houd de E34 aan en volg de borden E313 Luik. Houd rechts aan bij de splitsing en blijf op de E34 richting Eindhoven. Neem vervolgens afslag 34 Geldrop. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Geldrop. Bij de tweede rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u een flauwe bocht naar links naar het Emopad. Sla linksaf naar Laan van Tolkien, nog eens linksaf naar Amroth en linksaf naar de Zwembadweg.

Openbaar vervoer

SpaSense is met het openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Eindhoven met bus 10. Ga naar 9292.nl voor de actuele dienstregeling.