Beleef SpaSense

In het mooie Geldrop heten wij u van harte welkom bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland. SpaSense is het perfecte decor voor een ontspannen dagje sauna waarbij luxe en culinair genieten voorop staan. Beleef het koude en natte seizoen op een bijzondere wijze door de wisselingen van saunawarmte, ontspan in onze grote tuin en warm lekker op in één van onze luxe sauna’s of baden.

Beleef wellnessresort SpaSense

Wij zijn pas tevreden als u heeft genoten van een compleet ontspannen dagje wellness. Wij doen er dan ook alles aan om het u aan niets te laten ontbreken. Bijvoorbeeld in het ruim aanbod in faciliteiten. Beleef de sauna die bij u past, ervaar de mooiste Kelo opgietsauna van Brabant, komt tot rust in onze rustruimtes en geniet van onze hoogwaardige keuken.

Bijna overtuigd?

Een nog beter idee te krijgen van wat u kunt verwachten? Bekijk het filmpje hiernaast. Bent u eruit en wilt u genieten van een dagje wellness bij SpaSense? Wij verwelkomen u graag!


Reserveer direct

Wandel online door SpaSense

Wij heten u van harte welkom in het mooie Spa & Wellness resort SpaSense. Bereid u alvast voor op uw dagje wellness en ontdek alvast welke sauna's, baden of andere wellnessfaciliteiten u gaat uitproberen! Omdat wij constant vernieuwen zou het kunnen dat de TourDash iets afwijkt van de werkelijkheid. 

Daarom kiest u voor SpaSense

Mooiste Kelo opgietsauna van Brabant

Hoogwaardige keuken

Heerlijke Löyly’s

Veel verschillende soorten sauna's